P. Heres

 

 

 

 

 

 

 

 

Studeerde geneeskunde aan de gemeente universiteit van Amsterdam en specialiseerde zich in de chirurgie in het academisch ziekenhuis van de Vrije Universiteit(VU) van Amsterdam. Was hierna werkzaam in het academisch ziekenhuis van Leiden, het Lucasziekenhuis in Amsterdam, het ziekenhuis Amstelveen, weer het academisch ziekenhuis van de VU en daarna tien jaar in het Van Weel Bethesda ziekenhuis te Dirksland op Goeree Overflakkee.

Vanaf eind december 2000 werkzaam in het Waterlandziekenhuis met als aandachtsgebieden de laparoscopische chirurgie,  de gastro-enterologische chirurgie waaronder de bariatrische chirurgie en de ventrale hernia chirurgie (buikwandbreuken).
Van 2001 tot 2010 lid / secretaris van de commissie voorlichting van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde , van 2005 tot 2008 voorzitter van de hoofdredactie van de website van de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde.

Sinds april 2013 ook part time werkzaam voor het Heelkunde Instituut Nederland (HIN) waar met name de liesbreukchirurgie en galblaas chirurgie door hem wordt uitgevoerd (laparoscopisch en open).

contact